MoSS Suomi
MoSS United Kingdom MoSS Deutschland MoSS Nederland MoSS Danmark MoSS Sverige

Anna palautetta

feedback.moss@nba.fi

Yksi MoSS-projektin päämääristä on tiedonvälitys monilla eri kielillä projektin www-sivuilla. Projektin www-sivujen pääkieli on englanti. Perustiedot MoSS-projektista ovat luettavissa myös Hollanniksi, Tanskaksi, Saksaksi, Ruotsiksi ja Suomeksi.

Www-sivuja päivitetään projektin kuluessa (2002-2004). Saatavilla tulee olemaan uusinta tietoa meneillään olevista projekteista, lähitulevaisuuden suunnitelmista, saavutetuista tuloksista, jne. Projektin aikana www-sivuilla esitellään uusimpia visuaalisia materiaaleja.

Www-sivuja tullaan käyttämään kommunikointimediana MoSS-projektin yhteistyökumppanien ja laajan yleisön välillä. Tiedustelu- ja keskustelufoorumina www-sivut toimivat myös tiedonvälittäjänä erityisryhmille, kuten urheilusukeltajille jne. Lukijat voivat antaa palautetta MoSS Projektista (mielipiteitä, ideoita, kysymyksiä, jne.) www-sivujen kautta. Projektin henkilökunta vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan.

Www-sivujen avulla pystytään välittämään tietoa projektista mahdollisimman laajalle yleisölle. Www-sivujen avulla pyritään myös takaamaan, että mahdollisimman monet ihmiset, asuinpaikoista ja taustoista huolimatta, voisivat nauttia vedenalaisesta kulttuuriperinnöstä sekä oppia ymmärtämään ja kunnioittamaan sitä. Www-sivuilla pyritään herättämään yleistä mielenkiintoa vedenalaista kulttuuria sekä sen laajuutta ja tärkeyttä kohtaan.

Www-sivuilta löytyy linkkejä MoSS-projektin yhteistyökumppaneina toimivien museoiden ja instituutioiden internet-sivuille. Sivuilla on linkkejä myös muihin instituutioihin, jotka ovat olleet yhteistyössä varsinaisten MoSS-projektin yhteistyökumppanien kanssa, mutta eivät ole itse toimineet virallisina yhteistyökumppaneita projektissa.

Registration period for the Portsmouth Seminar over.